Home Goedkope weekendjes weg in België 51% korting op Weekendje Blankenberge (2n) in 4* hotel incl. ontbijt & leuke extra’s

51% korting op Weekendje Blankenberge (2n) in 4* hotel incl. ontbijt & leuke extra’s

door 0huse
Hotel Mercure in Blankenberge voor een weekendje weg

Een goedkoop weekendje weg in Blankenberge? De Belgische kust staat steeds garant voor uitgerekte stranden, tonnen loepzuivere zeelucht en de leukste recreatiemogelijkheden. Laat de sleur van alledag even varen en dompel jezelf onder in het altijd gezellige Blankenberge. Dit Vlaams kuststadje zal meteen je hart veroveren door de vele sfeervolle horecazaken, de indrukwekkende pier en de wondermooie huizen in belle-époquestijl die plek zo typeren. 

 

Door deze aantrekkelijke deal verblijf je in het Mercure Blankenberge, een fantastisch 4-sterren hotel, gelegen op nog geen 10 minuten van het strand. Vanaf € 100 per persoon (incl. boekingskosten) geniet je van 2 overnachtingen, een uitgebreid ontbijtbuffet, welkomstdrankje, flesje cava en een gratis tapasbordje. Bovendien heeft het hotel een panoramisch zwembad op het dak (toegankelijk van april tot september).

Dit weekendje Blankenberge bevat:

  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje
  • Flesje Cava op de kamer
  • Gratis tapasbordje

Welke data zijn het goedkoopst?

Op basis van een tweepersoonskamer betaal je per persoon (inclusief boekingskosten):

Sept 20

110Vanaf

Okt 20

100Vanaf

Nov 20

100Vanaf

Dec 20

100Vanaf

Accommodatie: Mercure hotel **** in Blankenberge

Je verblijft 3 dagen in het recente Mercure hotel**** in Blankenberge op basis van logies en ontbijt. De accommodatie krijgt een 9/10 beoordeling op Zoover.

Weekendje weg in Blankenberge via Traveldeal
Weekendje weg in Blankenberge via D-Deals

Andere goedkope weekendjes weg