Home Goedkope weekendjes weg in BelgiëBelgische steden Promo! Tot 34% korting op een weekend Pairi Daiza met overnachting

Promo! Tot 34% korting op een weekend Pairi Daiza met overnachting

door 0huse

Heb je altijd al een bezoekje willen brengen aan de beste zoo van Europa? Zoek het niet te ver en ga op weekend naar Pairi Daiza! Reuzenpanda’s, koala’s, Tasmaanse duivels, witte tijgers … Bewonder ze allemaal in Pairi Daiza en geniet dankzij Weekendesk van een voordeeltarief tot 34 % korting.

 

Dankzij deze aanlokkelijke deal ontvang je naast een toegangsbewijs voor 2 personen tot deze geweldige en gigantische zoo, ook nog eens een overnachting in het Van Der Valk Hotel Mons Congres **** in Bergen. Enkele jaren geleden werd Bergen tot culturele hoofdstad van Europa uitgeroepen en dat is niet verwonderlijk. Deze Waalse parel ligt namelijk bezaaid met heel wat musea en architecturale meesterwerkjes. Hier kan je ook heerlijk struinen door de vele pittoreske straatjes en daarna een goed glas drinken op de gezellige Grote Markt. Bergen is ook de plek waar het bekende dierenpark Pairi Daiza zich bevindt. 

 

Wacht, er komt nog meer! Door deze promo kan je ook nog eens genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, krijg je een ontspannend wellnessarrangement cadeau én wordt er je een doosje heerlijke chocolade geschonken. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijk topweekend en dat tegen een buitengewoon scherpe prijs!

Dit weekendje naar Pairi Daiza bevat:

  • 1 overnachting in een Superior tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet 
  • Toegang tot de spa
  • Inkomticket Pairi Daiza
  • Gratis doosje chocolade

Welke data zijn het goedkoopst?

Op basis van een tweepersoonskamer betaal je per persoon:

Sept 20

92Vanaf

Okt 20

92Vanaf

Nov 20

92Vanaf

Accommodatie: Van de Valk Hotel Mons Congres **** nabij Pairi Daiza

Je verblijft 2 dagen in het Van der Valk Hotel Mons Congres **** in de stad Bergen (op 19 km van de zoo) volgens de formule logies & ontbijt. De accommodatie krijgt een 4,5/5 beoordeling op Tripadvisor.

Weekendje weg naar Pairi Daize via Weekendesk
Weekendje weg naar Pairi Daize via Weekendesk
Van Der Valk hotel Mons ****
Van Der Valk hotel Mons ****

Andere goedkope weekendjes weg