Home Goedkope weekendjes weg in BelgiëArdennen 11 websites om een goedkoop weekendje weg naar de Belgische Ardennen te boeken

11 websites om een goedkoop weekendje weg naar de Belgische Ardennen te boeken

door 0huse

Een goedkoop weekendje weg naar de Ardennen? Met haar bosrijk landschap, prachtige panorama’s, meanderende riviertjes en pittoreske dorpjes is deze plek buitengewoon perfect voor een heerlijk weekendje weg. Terwijl je er de zuivere lucht opsnuift, kom je helemaal terug tot rust. Bezoek de vele historische bouwwerken in deze streek, zoals de talrijke middeleeuwse kastelen en ruïnes of leef je volledig uit door sportieve activiteiten zoals een avontuurlijke mountainbiketocht of een middagje kanovaren. In deze Waalse parel zitten ook de liefhebbers van gastronomie goed door de aanwezigheid van talrijke restaurants met culinaire keuken!

 

Klinkt dat allemaal aanlokkelijk maar heb je geen zin om handenvol geld uit te geven aan je accommodatie? Lees dan zeker verder want hieronder staan 13 betrouwbare websites opgesomd waar je voor een betaalbare prijs een uitstekend hotel of vakantiehuisje in de Ardennen kan spotten!

1. Groot aanbod goedkope weekendjes weg naar de Ardennen: Voordeeluitjes.nl

goedkoop weekendje weg ardennen voordeeluitje
Voordeeluitjes.nl: groot aanbod aan goedkope weekendjes weg in de Ardennen

Met meer dan 6000 scherpgeprijsde hotelaanbiedingen is Voordeeluitjes.nl één van de grootste koplopers in de categorie ‘kwaliteitsvol én betaalbaar logeren’. Bovendien zijn er vaak leuke extra’s aan gekoppeld zoals een verfrissend welkomstdrankje of een gratis ontbijt! Voordeeluitjes heeft een groot aanbod van hotels verspreid over alle dorpen en gemeenten in de Belgische Ardennen en zoekt steeds voor elke reiziger de meest geschikte hotelformule!

2. Aantrekkelijke last minutes naar de Ardennen: HotelSpecials

Goedkope last minutes in de Ardennen via HotelSpecials
HotelSpecials: goedkope last minutes naar de Belgische Ardennen

HotelSpecials heeft meer dan 15 jaar ervaring op de teller in het aanbieden van de meest onweerstaanbare hotels. Door de tientallen accommodaties in het midden van de Ardennen, is er steeds iets bij naar ieders specifieke voorkeur. Op de website van deze accommodatie zijn bovendien heel wat aantrekkelijke last minutes terug te vinden! Hotelspecials rekent steeds € 19,95 boekingskosten aan.

3. Weekendjes weg met gratis fietsverhuur of wellness: Hoteldeal

Hoteldeal: weekendjes weg naar de Belgische Ardennen met allerlei extra's

Hoteldeal blinkt uit in het presenteren van de beste hotels op de beste locaties en dat tegen de zachtste prijs! Het leuke van deze aanbiedingen zit ‘m in het feit dat er vaak allerlei extra’s aan verbonden zijn, zoals een gratis fietshuur of een gratis wellnessarrangement. Doorblader zeker hun catalogus want je treft er een aantal zeer charmante aanbiedingen aan die in de Ardennen gesitueerd zijn. Wanneer je via deze organisatie boekt, worden er € 19,95 boekingskosten aangerekend.

4. Scherp geprijsde dagaanbiedingen van hotelverblijven: Actievandeda

ActievandeDag: scherpe dagaanbiedingen van hotelverblijven
ActievandeDag: scherpe dagaanbiedingen van hotelverblijven

Zoals de naam al doet vermoeden, worden er op de website van ActievandeDag dagelijks heel wat scherp geprijsde deals getoond. Het aanbod wordt telkens zo divers mogelijk gemaakt zodat er steeds voor elk wat wils tussen zit. Let wel: via deze organisatie vind je niet altijd een hotel in de Ardense streken. Geregeld de website checken is dus aan te raden!

5. Online hotelzoeker voor logeerplek in de Ardense streken: Trivago

Trivago: online hotelzoeker voor Belgische Ardennen

Trivago geldt als één van de meest omvangrijke online hotelzoekers wanneer je op zoek bent naar een logeerplek in de Ardennen. Je stuit er steeds op de meest geweldige aanbiedingen en dat tegen even geweldige prijzen. Met meer dan 175 beoordelingsscores en maar liefs 19 miljoen hotelfoto’s krijg je bij Trivago steeds een gedetailleerd beeld van elke accommodatie!

6. Specialist van vakantiewoningen in de Ardennen: Vakantiehuizen-ardennen.be

Ardennes Relais: specialist in vakantiewoningen in heel de Ardennen
Ardennes Relais (Vakantiehuizen-ardennen.be): specialist in vakantiewoningen in heel de Ardennen

Vakantiehuizen-ardennen.be positioneert zich als één van de prominentste specialisten van vakantiewoningen in de Belgische Ardennen. Hun catalogus bezit een stortvloed van honderden accommodaties verspreid over de verschillende Ardense dorpjes en gemeenten. Op hun officiële website staan de vakantiehuizen gegroepeerd in handige categorieën, zoals ‘hondvriendelijke vakantiehuisjes’ of ‘vakantiehuisjes voor grote groepen’.

7. Uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen in vele Ardense gemeenten: Bungalow.net

Bungalow.net: uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Ardense gemeenten
Bungalow.net: uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Ardense gemeenten

Bungalow.net heeft al 20 jaar lang een specialisatie in vakantieparken. Hun online catalogus bevat een uitgebreid aanbod van de mooiste vakantiehuizen in de Belgische Ardennen. Bij elke aanbieding vind je een uitgebreide presentatie en heel wat foto’s terug. Deze organisatie gaat er prat op om elke vakantiewoning persoonlijk te inspecteren alvorens ze goed te keuren.

8. Vakantiehuizen met prima prijs-kwaliteitsverhouding: Ardennen-online.com

Ardennen-online.com mooie en goedkope vanatiehuizen in de Ardennen

Al 40 jaar lang wordt de prijs-kwaliteitsverhouding door Ardennen-online.com hoog in het vaandel gedragen! Hun catalogus bevat een gul aanbod van vakantiehuizen in de Ardennen die allemaal gesitueerd zijn in verschillende vakantieparken, elk met hun eigen identiteit en specifieke sfeer. Regelmatig strooit deze organisatie met kortingsacties waardoor je eigenlijk heel het jaar rond van interessante deals kan profiteren!

9. Vakantiehuizen in de Belgische Ardennen met stilte en rust: Natuurhuisje.nl

Natuurhuisje.nl: ruim aanbod vakantiehuizen met stilte en rust

De vakantiewoningen van Natuurhuisje.nl staan, zoals de naam al verklapt, allemaal in het midden van de natuur. Deze organisatie zorgt ervoor dat de aangeboden huisjes zich niet in een groot vakantiepark bevinden. Op die manier zijn rust en stilte steeds verzekerd! Met een assortiment van bijna  1000 vakantiehuizen in de Ardennen vind je hier sowieso iets naar jouw specifieke voorkeur. Leuk weetje: voor iedere geboekte nacht plant deze organisatie een boom!

10. 1300 vakantiehuizen in de Ardennen: Belvilla

Belvilla: 1300 vakantiehuizen in de Ardennen

Eén van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen is en blijft Belvilla. Met meer dan 40 jaar kennis en ervaring op de teller ben je bij deze organisatie steeds van kwaliteit verzekert! Hun catalogus wordt de hele tijd aangevuld met de nieuwste ontdekkingen. Hun buitengewoon uitgebreide aanbod bevat alleen al in de Ardennen maar liefst 1300 vakantiewoningen.

11. Vakantiehuizen tegen zachte prijzen op toplocaties: Basic Travel

Basic Travel: vakantiehuizen op toplocaties in de Belgische Ardennen tegen zachte prijzen

Al bijna 30 jaar biedt Basic Travel de mooiste en zachtst geprijsde vakantiehuizen aan. Bladerend door hun aanbod, stuit je op tientallen accommodaties, allemaal gelegen op toplocaties in de Belgische Ardennen. Alle woningen werden persoonlijk bezocht en goedgekeurd en er gebeuren doorlopend inspecties zodat de kwaliteit steeds gegarandeerd blijft!

Andere goedkope weekendjes weg